Tehlikeli Sular

PKK nın yıllardır taşıramadığı bardak, 5 dakikada taşıverdi…

Yine aynı senaryoyu izlediğimizin farkındasınızdır, umarım. Çünkü doğu ve güneydoğu’ da pkk yı kullananlar bir süredir de, Suriye’ yi kullanıyorlar.

 

Peki ne olacak. Olacak olan belli yıllardır PKK denen çapulcular topluluğunun dış güçlerle bir olup bir türlü taşırmayı başaramadığı bardağı, Suriye bir bomba ile taşırdı. İşin ters tarafı bu işi Suriye’ nin yaptığından bile şüphelerin olması. Yani Suriye tarafından geldiği kesin fakat kim tarafından ateşlendiği meçhul. Bizim ilk ve tek astronot adayı ŞEHİT pilotumuz ve yanındaki mükemmel bir eğitimle doğa üstü bir asker olan pilotumuzun katledildiği uçağımızda olduğu gibi herşey muamma.

Yıllardır, ASLAN GİBİ VATAN EVLATLARI göğüs göğüse çarpışıp şehit düştüler, kaç ASLAN şehit olduysa hemen ardından Genel Kurmay Başkanlığı denen müessesenin internet sitesinden ya 1 yada 2 sayı fazla çapulcu leşi olduğu açıklandı. Bilmem hiç dikkatinizi çekti mi? Çekmediyse vakit bulursanız bir inceleyin. Mesela 18 ASLANIN ŞEHİT olduğu bir çatışmada ya 19 yada 20 çapulcu leşi olduğuna dair haber yayınlanır. Bu ASLANLAR göğüs göğüse çarpışmak zorunda bırakılıyor ama bu kadar ASLAN bir çapulcu sürüsünü temizleyemiyor mu? Güldürmeyin insanı. Neresinden bakarsan bak saçmalık. Yine konu yumuşak karnıma doğru kaydı. Asıl konuya dönecek olursak, ASLANLAR çatışmaya giriyorlar ŞEHİT oluyorlar, GAZİ oluyorlar, çapulcu avlıyorlar tek tek ama Suriye den bir bomba geliyor 5 masum vatandaşım ölüyor, anında bir refleks ile karşılık veren Türk Silahlı Kuvvetleri en az 20 Suriyeli askeri öldürebiliyor. Peki bu mükemmel refleks neden ÜLKEM de çapulculara karşı basiretsiz kalıyor. Gözüne ışık tutulan domuz gibi mal mal bekleniyor. Gidilemeyen, şartların uygun olmadığı, uçuşa uygun olmayan bu karakollara çapulcular gidebiliyor fakat orada savaşan ASLANLARA destek nedense hep amerikan filmlerindeki polisler gibi tüm aksiyon bittikten sonra ulaşabiliyor.

 

Ben bunu anlamam, zaten anlaşılacak bir tarafı yok…

 

Kısacası, ÜLKEMİN sağından çapulcular, güneyinden Suriye ile senaryo işlemeye devam ediyor. Ama artık yıllardır süren bu senaryo kabak tadı verdi. Başbakan esip gürlüyor, hemen tezkere görüşmeleri yapılıyor. Muhalefet her zamanki balık hafızasıyla olanı biteni unutup hemen değişen gündemin peşinden gidiyor. Hiç mi aklı selim adam yok şu ülkede söz sahibi olan.

Çıkıp şöyle;

Arkadaş ne zırvalıyorsunuz, bu tezkereyi yıllar önce çapulcuların kökünü kazımak için verdik, gidip onu bir kazısınlar sonra tekrar konuşalım, Suriye ye girmek de çıkmak ta iş değil. Girmeye gerek de yok zaten, birkaç bomba ile bize risk oluşturan bölgeyi zaten temizleriz, neden gündem değiştiriyorsunuz?

 

Diye gürlese…

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı