Tehlikeli Sular

Antalya’da polise saldırı: 3 şehit

    Antalya’nın Tonguç Caddesi’nde devriye görevi yapan motosikletli polis ekibine kırmızı renkli bir otomobilden ateş açıldı.

 

Antalya’ da devriye görevi yapan motorsikletli polis ekiplerine bir otomobilden ateş açıldı. 3 polisin şehit olduğu olaydan sonra kaçan şahısların yakalanması için bölgede özel hareket timlerince operasyon başlatıldı.

Antalya’nın TRT Caddesi’nde devriye görevi yapan motorsikletli polis ekibine saat 20.30 sıralarında kırmızı renkli bir otomobilden ateş açıldı. Olayda bir polis ağır yaralandı. Silahlı saldırı sonucu Antalya polisi alarma geçerken, kaçan otomobilin peşine çok sayıda polis düştü. Yaralanan polis, Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılıp tedaviye alındı. Polis ekipleri, saldırganların içinde bulunduğu otomobili Cezayir Kavşağı’nda durdurmak için barikat kurdu. Barikatı aşan otomobilin içinden yine polislere ateş edildi. Olayda 2 polis memuru daha yaralandı. Polisler Akdeniz Üniversitesi Hastanesine götürüldü.

Hastanede tedaviye alınan 3 polisde şehit düştü. Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam devriye görevi yapan motorsikletli polis ekiplerine açılan ateş sonucu 3 polisin şehit olduğunu açıkladı. 2 polisin şehit olduğu Akdeniz Üniversitesi Hastanesine giden Emniyet Müdürü Sağlam, 2’si burada birisi de Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanenisinde olmak üzerine 3 polisin şehit olduğunu açıkladı. Olayın terörle ilgisi olup olmadığının araştırıldığını söyleyen Sağlam, otomobilin kaçtığı ormanlık alanda özel harekat timlerince operasyon yapıldığını söyledi. Gelişmeler üzerine Antalya Valisi Ahmet Altıparmak Garzinon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz Akdeniz Üniversitesi Hastanesine gidip yetkililerden olay hakkında bilgi aldı.

DHA

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı