Tehlikeli Sular

“BİR SAAT KANUNU” 1 Sapık 3 Minik Çocuk Ya cezası?

13039549 Bu mide bulandırıcı fotoğrafı neden ekledim?

Bir filmde herhangi bir replikti yada bir roman da bir satır;

“Düşmanının yüzünü asla unutma”

Evet bende, sizde düşmanımızın yüzünü asla unutmayalım diye bu iğrenç fotoğrafı makaleye ekliyorum. Bakın iyice hafızanıza kazıyın ve asla unutmayın.

Bu öyle iğrenç bir mahlukatın fotoğrafı ki 1,5 yıl önce ortadan kaybolan 3 minik anne kuzusunun katili, tecavüzcüsü, bir insana yapılabilecek en kötü şeyleri yapabilen iğrenç mahlukatın, iğrenç yüzü ve iğrenç bakışlarıyla poz verdiği sayısız fotoğraftan bir tanesi.

Bunca yıl boyunca yaşamış, gülmüş, eğlenmiş, yemiş, içmiş, gezmiş…

Adam yerine konmuş, insanım diye toplum arasına karışmış…

Yaptığı kabul edilemez, düşünülemez bile. En azından ben düşünemiyorum bile…

Şimdi yakalandı, bir ekip çalışmış yakalamak için, o evinde rahat rahat tv izleyip, yaşamını devam ettirirken…

İlk ifadelerinin içinden bir söz; Dilruba’ nın çırpınışlarını unutamıyorum. Ya Dilruba yaşadıklarını unutabildi mi? Minik kardeşleri ile birlikte bir buçuk yılda, yani 6 mevsim, 18 ay, 547 gün, 13128 saat, 787680 dakika boyunca üzerine yağan yağmur ve kar, kışın deli ayazında dondu… Rüzgar umut oldu belki onlar için, üzerindeki toprağı biraz olsun aralar da polis amcaları onları bulur diye. Gömüldükleri toprağın altında neler hissettiler? Neler yaşadılar, nelerden korktular?

Röportaj izledim, belki bulundukları köyün muhtarı belki de köy sakinlerinden biri;

Bizim buralarda porsuk var, ayı var, tilki var, domuz var… Sıralayıp gidiyordu vahşi hayvanları. Onlar çıkarmışlardır ortaya çıkan ipuçlarını diyordu. Ve ekliyordu onlar aç kaldıklarından eşeleyip bulmuşlardır.

Şimdi bu mahlukat, önce cesetlerin yerini gösterdiği için iş birliği yapmış olacak, indirimden faydalanacak,

sonra pişmanım diyecek, pişmanlık indiriminden yararlanacak,

mahkemede iyi hal sergileyecek, iyi hal indiriminden yararlanacak,

yasalar belli olduğundan ömür boyu hapse mahkum olacak, ceza evinde de iyi hal gösterecek bir süre sonra onun için de indirimden faydalanacak,

ama asla kalemi kırılamayacak. Asılamayacak.

İnsan Hakları Saçmalığı nedeniyle bu iğrenç mahlukat sadece görüntüsü insana benziyor diye ibret-i alem olsun diye sallandırılamayacak. Bunu asla anlamıyorum, anlamayacağım. O ana kuzuları daha mı az insan oldukları için onların insan hakları yok. Yoksa bu mahlukat seslerini kestiği için, konuşamadıklarından mı? Bunun kendime bile izah edemiyorum. İdam cezasının kaldırılması için bize ahkam kesenlerin ülkesinde yasalarında idam varken neden bizde kaldırıldı?

Dün Aydın’da üniversite öğrencisini katleden mahlukatı da halk istemdi verin bize cezasını biz verelim diye. İçimden veresim geldi. Verelim ne yapacaklarsa yapsınlar. Şimdi düşünüyorum da keşke verilse, yada keşke alabilseler. Tek korkum ellerinden kaçırmaları olur. Ne yalan söyleyeyim…

Bunu da verelim bu çocukların ailelerine ve diyelim ki;

” Bakın ilk bir saat içerisinde yapacağınız hiçbir şeyden sorumlu değilsiniz. Fakat bir saat dolduğunda vuracağınız en ufak tokat için bile bu mahlukat size dava açabilir. ” İçimdeki adalet duygusu ancak bu şekilde huzur bulacak. Ve bunları tüm içtenliğimle söylüyorum. Verelim ailelerine bir saat ne dersiniz?

Bu tür vahşiler için özel kanun çıkaralım; “BİR SAAT KANUNU”

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı