Tehlikeli Sular

Sınırda pkklı sanılan 35 köylü öldürüldü.

 Şırnak kırsalında, 40-50 kişilik bir sızma tespit eden heronlardan ve söylentilere göre gelen istihbaratı değerlendiren TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ gerçekleştirdikleri operasyonda 35 sivili uçaklardan atılan bombalarla öldürdü.

 

 

Peki şimdi ne olacak…

Bu haberin detaylarına girmeyeceğim. Zaten bu yazıyı okuyan herkes konu hakkında öyle yada böyle bilgi sahibidir. Olmayanlarda lütfen herhangi bir internet sitesini açarak, bilgi sahibi olsunlar. Bugün sadece bundan önce neler oldu, bundan sonra neler olacak ve bizce olay nasıl gelişti onu konuşacağız.

 

Öncelikle, en çok kafama takılan kısımdan başlamak istiyorum. Yıllardır sadece muhalefet olan ve muhalefet olmayı artık bir iş haline getiren CHP’ den gelen açıklamaları ibretle takip ediyorum. CHP yani Cumhuriyet Halk Partisi, aslen çok da uzak olmadığım, ve hatta yanında olduğum bir partidir. Ne de olsa Ulu Önder Atatürk’ ün partisidir. Fakat seçilemediği her dönemde desteğimizi eksik etmediğimiz CHP ortada dönen tüm etnik olaylara taraf olması ile gündeme magazin salvolarını, popülizm çığlıklarını savuruyor.

 

Bu öyle elim bir durum ki, yaşananların ne olduğunu, nasıl olduğunu, TÜRKLÜK duruşunu, olayın TÜRKİYEME zarar boyutlarını hiç bilmeden ve umursamadan, düşünmeden konuşuyorlar. Burada bahsettiğimiz popülizm çığlıkları olarak adlandırdığım olay CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU’ nuntarihimize kara bir leke olarak geçen 33 KURŞUN OLAYI‘ na atfeden 33 KURŞUN 2012 sözüdür.

 

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı