Tehlikeli Sular

Polis teşkilatından da T.C. ibaresini kaldırmışlar.

Türk Polis Teşkilatı’nın 168’inci yıldönümü nedeniyle İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Polis Balosu’nda bu yıl her şekilde garipsenecek bir olay yaşandı.

Merter’deki Polis Eğitim ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Polis balosunun davetli listesinde bu yıl ilk kez aralarında BDP İstanbul milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder, Sebahat Tuncel gibi isimler de vardı. Hürriyet gazetesinin haberine göre; Silopi’de 2011 Nevruz kutlamaları sırasında çıkan olaylar sırasında Emniyet Müdürü Murat Çetiner’e attığı tokat ile gündeme gelen ve 25 bin lira manevi tazmiat ödemeye mahkum edilen Sebahat Tuncel, bu yıl İstanbul polisinin davetlileri arasındaydı. 10 Nisan’da gerçekleştirilen baloya BDP’li milletvekilleri katılmazken, kendilerinden kutlama mesajı da göndermediği kaydedildi.

BDP’li milletvekilleri ise İstanbul Emniyeti’nin gönderdiği davetiyelerden haberleri olmadığını söyledi. Sebahat Tuncel, “Ben İstanbul’daydım. Elime ulaşan bir davet olmadı. Ankara’daki ofisime gelmiş olabilir. Haberim yok” dedi. Sırrrı Süreyya Önder de “Davetiyeden haberim yok. Ankara’ya da gelse haberim olurdu” açıklaması yaptı.

Şimdi buraya kadar zaten başlıktaki saçmalığı anlamak isteyen anlamıştır. Okuyup da anlamak istememiş olanlar, zaten bu saatten sonra siteyi bile ziyaret etmeseler olur.

 

 

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı