Teknoloji

Paul Walker Fast & Furious’ ta son kez seyirci ile buluşacak

Geçtiğimiz aylarda trajik fakat tam da istediği şekilde öldüğü söylenen Hızlı ve Öfkeli serisinin başarılı başrol oyuncusu Paul Walker, serinin 7. filmi olan Fast&Furious 7 ile son kez izleyicisi karşısına çıkacak…

Herkesin bir anda ne olduğunu anlamadan inanmak zorunda kaldığı, Fast&Furious un başarılı başrol oyuncusu Paul Walker’ ın ölümü ile ilgili soru işaretleri bir tarafa, filmin çekimleri de aynı ismi gibi son hızla devam ediyor.

Yapımcının bu haberden sonra ne yapacağı tüm sinema severler tarafından merakla beklenirken, yeni bir açıklama geldi. Buna göre öncelikle Paul Walker’ın kardeşine filmde rol alması teklifi götürüldü. Fakat Paul Walker ın kardeşi Cody Walker bu teklifi reddedince yapımcılar zorunlu olarak diğer yöntemi seçtiler.

Bu yöntemde ise 4 oyuncu Paul Walker sahnelerini canlandıracak. Sinema endüstrisinde kullanılan akıl almaz teknolojiler sayesinde, Paıul Walker’ ın yüzü ve sesi bu 4 oyuncuya giydirilerek filmin tamamlanması hedefleniyor.

Sinema seyircisi buna nasıl bir tepki verecek bilinmez ama, Paul Walker ın Hızlı ve Öfkeli serisinde nasıl keskin ve net bir yeri olduğunu birkez daha göstermiş oldu.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı